Behandel technieken

Behandel Technieken

Ik zet werkvormen en behandeltechnieken in een breed spectrum in. De werkvormen dienen vooral voor inzicht en doorbraak: Inzicht in je huidige manier van denken, voelen en doen, zodat je helder krijgt wat je patronen zijn en hoe je ze kunt doorbreken. Berusting, door het omarmen van de huidige situatie, zodat je weer rust en ruimte voelt om jezelf te zijn. Daarnaast helpen de sessies om te groeien in bewustzijn.

We gaan van denken naar voelen. Al pratend en voelend komen we tot de kern. Vaak is juist de stilte nodig om de kern te bereiken.

Ik werk intuïtief met verschillende werkvormen, die zich in het moment aandienen, voortvloeiend uit het gesprek en jouw specifieke wensen.
Voornamelijk komen de onderstaande therapeutische werkvormen aan bod:

 

NEEM CONTACT OP PLAN AFSPRAAK

6 gedachten over “Behandel technieken

 1. Coachingstraject, Ademsessie, Meditatie

  Ik kwam bij Michiel met de vraag om mijn hoofd en mijn hart weer bij elkaar te brengen. Op elkaar af te stemmen zeg maar. Door mijn persoonlijke situatie wist ik niet meer of mijn gevoel en mijn gedachte op één lijn zaten.

  Ervaring met de begeleiding van Michiel:
  Bij Michiel heb ik heb verhaal gedaan. We gingen eerst met een meditatie sessie aan de slag, wat al een hele verlichting gaf. De enorme steen op mijn schouders werd letterlijk afgebrokkeld. Toen wist ik dat Michiel voor mij de juiste was. Vanaf de eerste ontmoeting was er een bijzondere verbinding met Michiel.
  Daarna volgde nog een aantal afspraken waarbij ik vooraf niet wist wat we gingen doen en welke kant het opging. Michiel past meditatie, healing, ademsessies en incarnatie openingen toe. Hij heeft mij geleerd hoe ik me positief open kan stellen naar anderen. Een ware verademing! Ook heb ik handvatten gekregen hoe om te gaan met pieken in spanningen die voorkomen in het dagelijks leven.
  Iedere keer als ik bij Michiel vandaan kom heb ik meer inzicht in mijzelf gekregen, waar ik sta en wie de mensen om mij heen zijn. De dag bij Michiel en de dagen erna zit ik weer zo vol van energie. Zo fijn!
  Michiel veroordeelt je nooit om wat je zegt of doet, hij laat je zien wie je bent en laat je in je waarde. Michiel is een heel warm en fijn mens om mee te werken. Ik ben blij dat Michiel op mijn pad is gekomen en spreek van tijd tot tijd weer met hem af voor wat “onderhoud”.

 2. Coachingstraject, Voice Dialogue, Meditatie

  Door diverse problemen in mijn privéleven, vind ik het moeilijk om bij mezelf te blijven en (be)rust(ing) te vinden. Door meditatie en voice dialogue kom ik in rustiger vaarwater. Na een sessie voel ik me rustig, gehoord en mezelf.

  Michiel is een goede luisteraar en weet me met verschillende oefeningen en meditatie terug naar mezelf te halen. Hij geeft me de ruimte die ik nodig heb, maar zorgt er steeds wel voor dat de focus terug bij mij komt.

 3. Coachingstraject, Ademsessie, Voice Dialogue, Meditatie

  Ik was op zoek naar een manier om uit mijn denken en bij mijn gevoel te komen. Beetje bij beetje worden daar iedere sessie stappen in gezet.

  Michiel heeft een bijzonder doortastende manier van werken, waarbij hij goed aanvoelt wat er in het moment nodig is. Rationeel daagt hij uit om oude patronen te doorbreken en gevoelsmatig biedt hij goede begeleiding door een veilige omgeving te creëren, waarin alles vrij naar boven mag komen. Voor mij is dit de perfecte combinatie en precies waarnaar ik op zoek was.

 4. Coachingstraject: Voice Dialogue, Ademsessie, Meditatie

  Ik ben via een coach (werkgerelateerd) doorverwezen naar Michiel. Ik wilde weer leren voelen, genieten en op zoek gaan naar mezelf. Jarenlang heb ik in een overleefmodus gestaan/gefunctioneerd.
  De ademhalingssessies hebben mij veel gebracht, letterlijk ruimte en energie gegeven en ik heb het kind in mezelf weer een stukje teruggevonden. Tevens mijn zware rugzak grotendeels leeggegooid met “spullen” die niet van mij zijn, ik voelde me bevrijd. De innerlijke dialoog was een heftige, emotionele ervaring. Maar deze heeft me enorm veel inzichten gegeven, de balans was ver te zoeken.

  Michiel heeft in een relatief korte tijd, middels zijn diverse therapievormen en zienswijze, mij in mijn kracht gezet en voornamelijk laten inzien dat ik goed ben, zoals ik ben. Leven in het hier en nu en niet in het verleden. Michiel is een betrokken, oprechte, lieve man en professioneel.

  Dank je wel en tot ziens!
  Marloes

 5. Door de inzet van voice dialogue werd voor mij snel duidelijk welke ‘ikken’ bij mijn persoon aan het stuur zitten. Ik ben altijd erg verantwoordelijk en serieus geweest en heb mijn innerlijke kind en puber weggestopt. Heel bijzonder om te ervaren en te voelen hoe ik mijn innerlijke kind weer kan zijn. Het heeft me veel over mezelf geleerd.

  Ademwerk heeft me geholpen om issues uit het verleden helder te krijgen en daadwerkelijk in de verschillende familieleden te ‘stappen’ en te ervaren hoe zij tegen de issues aankijken. Het heeft me een fantastisch inzicht gegeven en een betere band met mijn familie omdat ik zaken beter kan plaatsen.

 6. Ik hoorde van mensen die een familie opstelling hadden gedaan dat dit veel op kon leveren. Omdat ik dacht dat het goed kon zijn voor mijzelf en voor het gezin waar ik uit kwam besloot ik een familie opstelling te doen bij praktijk Stille Ruimte.
  Ik had vooraf het idee dat er dingen doorbroken konden worden of geheeld konden worden zonder hiervoor daadwerkelijk in gesprek te gaan met mijn zus en mijn broertje of met mijn vader. Ik kon loslaten dat ik iets hoefde te weten of voelen. Ik hoefde vooraf ook geen concreet doel te hebben.
  Er gebeurde “vanzelf” van alles, ik denk door de professionele begeleiding.

  Achteraf heeft de familie opstelling van alles in gang gezet in het gezin. Dit is ten goede gekomen van iedereen en boven verwachting geweest.

  Voor iedereen die twijfelt en denkt van alles te moeten kunnen of voelen of beredeneren: Vertrouw erop dat je bij Michiel in goede handen bent.

  Michiel, bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *