3 gedachten over “

 1. Coachingstraject: Voice Dialogue, Ademsessie, Meditatie

  Ik ben via een coach (werkgerelateerd) doorverwezen naar Michiel. Ik wilde weer leren voelen, genieten en op zoek gaan naar mezelf. Jarenlang heb ik in een overleefmodus gestaan/gefunctioneerd.
  De ademhalingssessies hebben mij veel gebracht, letterlijk ruimte en energie gegeven en ik heb het kind in mezelf weer een stukje teruggevonden. Tevens mijn zware rugzak grotendeels leeggegooid met “spullen” die niet van mij zijn, ik voelde me bevrijd. De innerlijke dialoog was een heftige, emotionele ervaring. Maar deze heeft me enorm veel inzichten gegeven, de balans was ver te zoeken.

  Michiel heeft in een relatief korte tijd, middels zijn diverse therapievormen en zienswijze, mij in mijn kracht gezet en voornamelijk laten inzien dat ik goed ben, zoals ik ben. Leven in het hier en nu en niet in het verleden. Michiel is een betrokken, oprechte, lieve man en professioneel.

  Dank je wel en tot ziens!
  Marloes

 2. Door de inzet van voice dialogue werd voor mij snel duidelijk welke ‘ikken’ bij mijn persoon aan het stuur zitten. Ik ben altijd erg verantwoordelijk en serieus geweest en heb mijn innerlijke kind en puber weggestopt. Heel bijzonder om te ervaren en te voelen hoe ik mijn innerlijke kind weer kan zijn. Het heeft me veel over mezelf geleerd.

  Ademwerk heeft me geholpen om issues uit het verleden helder te krijgen en daadwerkelijk in de verschillende familieleden te ‘stappen’ en te ervaren hoe zij tegen de issues aankijken. Het heeft me een fantastisch inzicht gegeven en een betere band met mijn familie omdat ik zaken beter kan plaatsen.

 3. Ik hoorde van mensen die een familie opstelling hadden gedaan dat dit veel op kon leveren. Omdat ik dacht dat het goed kon zijn voor mijzelf en voor het gezin waar ik uit kwam besloot ik een familie opstelling te doen bij praktijk Stille Ruimte.
  Ik had vooraf het idee dat er dingen doorbroken konden worden of geheeld konden worden zonder hiervoor daadwerkelijk in gesprek te gaan met mijn zus en mijn broertje of met mijn vader. Ik kon loslaten dat ik iets hoefde te weten of voelen. Ik hoefde vooraf ook geen concreet doel te hebben.
  Er gebeurde “vanzelf” van alles, ik denk door de professionele begeleiding.

  Achteraf heeft de familie opstelling van alles in gang gezet in het gezin. Dit is ten goede gekomen van iedereen en boven verwachting geweest.

  Voor iedereen die twijfelt en denkt van alles te moeten kunnen of voelen of beredeneren: Vertrouw erop dat je bij Michiel in goede handen bent.

  Michiel, bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *