Reizen

Op reis gaan maakt ruimte vrij in je hoofd, alle beslommeringen laat je even achter je. Wat zo belangrijk lijkt in je dagelijks leven, lijkt langzaam zijn waarde te verliezen. Je gedachten drijven steeds meer voorbij en je wordt van binnen stiller...

En weet je wat? Je hoeft daar fysiek niet eens voor naar het buitenland, niet eens buiten je woonplaats, niet buiten je huis. Reizen kun je vanaf iedere plek. Wij mensen hebben daar een fijn instrument voor gekregen, noem het je fantasie, of je creatieve brein, waarmee je ongelimiteerd kunt verplaatsen naar waar je wilt zijn, met de knip van een vinger.

Reizen met je gedachten is een fantastische manier om even uit de drukte te stappen. Gedachten laten komen en gaan, zonder er iets mee te hoeven.

Gun jezelf af en toe even tijd om stil te zitten op een stoel, of stil te wandelen in het bos, om even je ogen te sluiten en af te dwalen.

Reis af naar de Stille Ruimte in jou en voel je vrij om helemaal jezelf te zijn. Zonder iets te moeten. Gewoon zijn is genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *