Over mij

IMG_0217Mijn missie is om je te helpen op je pad zodat je de wereld aan kunt.

Voor hen die mij inspireren met liefde, wijsheid en inzicht en voor hen voor wie ik een bron van inspiratie mag zijn: "Dank je wel!"

 

Dit ben ik... Michiel Lap

Althans, dit is een deel van mij: de buitenkant.

Om mensen vooraf in te schatten, zoekt ons brein waarde-indicatoren waarop we de eerste indruk baseren en vaak zijn dat uiterlijke eigenschappen.
Daar is op zich niets mis mee, want om contact te maken, bepalen we stap voor stap onze strategie en je moet érgens beginnen.

En toch, zou het niet fijn zijn als je intuïtief in jezelf zou kunnen voelen, weten, zien, wie je voor je hebt? Of nog beter, zou het niet fijn zijn als je jezélf helemaal kunt voelen, weten, zien, waardoor je in vertrouwen leeft?
Met dit bewustwordingsproces, ben ik de afgelopen jaren intensief in opleiding geweest en dat heeft voor mij geleid tot een bewuster leven vanuit het hart.

Dit is maar een heel klein deel van wat en wie ik ben. Als ik meer over mij vertel, zou dit het beeld creëren dat ik ben wat ik doe, of wat ik heb, of wat ik heb bereikt, maar geen van die dingen zijn van belang in het ontdekken van wat en wie jij en ik werkelijk zijn.

Met dit deel van mij, werk ik met jou aan het voelen, weten en zien wie JIJ werkelijk bent, vanuit het hart!

Als je echt meer wilt weten over achtergrond, mijn weg tot spiritueel therapeut, lees dan verder op de volgende pagina >