Meervoudige Merkaba healing

Meervoudige Merkaba technieken

Meervoudige Merkaba Heling is een helingstechniek die gebruik maakt van krachtige energieën uit de niveaus van creatie. Deze Bron-energieën bevatten de potentie om iedere ziekte of disbalans te genezen. De genezing kan alleen plaatsvinden als die in overeenstemming is met jouw zielsopdracht voor dit leven en wanneer jij er werkelijk aan toe bent om volledig geheeld te worden.

De Meervoudige Merkaba heling blijken krachtiger te werken dan de tot nu toe gebruikte helingsvormen. De belangrijkste reden hiervoor is dat de heler door het gebruik van de Meervoudige Merkaba technieken met een verruimd bewustzijn van zichzelf kan werken, waardoor er grote hoeveelheden hogere genezende energieën via de heler door kunnen stromen naar de cliënt.

Meervoudige Merkaba Helers gebruiken dagelijks hun geleerde spirituele technieken om zichzelf te helen van eventuele onbalans en ziekte. Zij kennen het belang van eigen balans en gezondheid voordat ze een ander kunnen helen. Zij beseffen dat ze zuivere kanalen zijn voor hogere energieën en werken los van egobelangen.

Een Meervoudige Merkaba heling heeft effect op iedere lichamelijke, geestelijke, mentale of andere disbalans.

Michiel Lap is Universeel Kosmisch Heler (niv. 7)

 

PLAN AFSPRAAK  NEEM CONTACT OP

Een gedachte over “Meervoudige Merkaba healing

  1. Ik was er een beetje sceptisch over zoals je weet en vond het allemaal een beetje zweverig en niks voor mij. Nu weet ik wel beter. Ik heb 8 maanden hoofdpijn gehad en die was na een healing van een half uur weg… echt heel bijzonder. Michiel, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *