Hoe kan ik mij een sessie voorstellen?

Allereerst kun je je verhaal kwijt. Dat geeft opluchting en dat merk je aan je lichaam. Je geeft daarmee je lichaam een signaal dat je eraan wilt werken. Het lichaam is een geheugenbank waarin je emotionele herinneringen opslaat. Denk maar aan uitdrukkingen als

  • ‘een knoop in je buik hebben’,
  • ‘iets op je lever hebben’,
  • ‘het drukt op mijn schouders’,
  • ‘dat ligt zwaar op de maag’,
  • ‘moeilijk te verteren’.

Vaak gaan de uitdrukkingen over lichaamsdelen en organen lager dan het hoofd. Toch proberen we het vaak op te lossen met ons hoofd. Maar je gevoelens, hebben geen verstand!

Ik ga met je aan de slag om je de signalen van je lichaam te laten voelen en herkennen. Ook gaan we je oude patronen en beperkende gedachten in kaart brengen zodat je ze kunt oplossen.

De sessievormen die ik daarbij gebruik, helpen je om inzicht te krijgen en weer rust en balans in je leven te brengen.

Er zijn veel werkvormen waar ik ervaring mee heb, waaronder Transformatief Ademwerk, Familie opstelling, Voice Dialogue, Meervoudige Merkaba heling, meditatietechnieken, massagetechnieken, regressie therapie.

Daarnaast analyseer ik de reflexzones van de organen op de rug, waardoor we op diepere lagen inzicht krijgen in het functioneren van jou en je lichaam op fysiek, energetisch, emotioneel en ik-bewustzijn niveaus. Ik gebruik de meridianen als ingang om klachten te helpen helen, emoties te verwerken en meer met je bewustzijn in het lichaam te komen.