Ervaringen

Wat anderen hebben ervaren

Ieder proces, ieder levenspad en ieder mens is uniek. Laat je inspireren door ervaringen van anderen.

RECENSIE SCHRIJVEN?

Bij Michiel sta je echt zelf aan 't roer van je behandeling. Altijd blijf je zelf de kapitein en mag jij aangeven wat wel of niet zo voor je werkt en dan wordt er weer even bijgestuurd. Samen kijk je steeds wat er per sessie nodig is en Michiel haalt dan uit zijn toolbox wat daar 't beste bij past.

Michiel heeft veel kennis van het gehele lijf, zo beziet hij de situatie van meerdere kanten en sluit daarop aan met zijn aanpak.

Michiel luistert heel goed naar je wensen en behoeften, maar geeft ook zeker aan als hij er anders naar kijkt. Zo kom je steeds samen tot het beste resultaat.

Toen ik m'n lijf nog niet zo goed kende, leerde hij me voelen, naar mijn lichaam luisteren en rust vinden in mezelf die ik zelfstandig en zonder hulp niet gegeneerd kreeg. Stap voor stap, kreeg Michiel me steeds iets dichter bij mezelf. Daar waar ik vooral kon geven, leerde hij me ook ontvangen.

Ik ben hem dankbaar voor zijn geduldige en warme aanpak, die me weer wat heeft verder geholpen in mijn zoektocht naar wie ik ben en mag zijn.

- Kimberly Nieuwkoop -

Toen ik op zoek ging naar hulp om mijzelf verder te helpen met stukken waar ik tegenaan liep, mocht ik Michiel vinden. Dit voelde gelijk goed en ik heb een afspraak gemaakt met hem. Mijn gevoel zat er niet naast, want hij was precies wat ik nodig had op dat moment. Ik heb maar een paar afspraken nodig gehad, waarna ik mijn pad weer zelf verder kon vervolgen.

Na een heftige maar zeer waardevolle ademsessie kwam er heel veel inzicht bij mij.

Ik heb het contact met Michiel heel warm, open, oprecht en zeer waardevol ervaren. Hij voelt mee met wat nodig is en wat zou kunnen bijdragen. Michiel heb ik ervaren als de meest open persoon die ik ooit heb ontmoet. Een groot energieveld waar ik mij zeer welkom en gedragen en veilig heb gevoeld.

Veeel dank!

- Veronique Ruigrok -

En daar was Stille Ruimte…. voor mij precies op het juiste moment!
Want ik had lang gezocht naar iemand die mij kon helpen om samen met mij de stuurloze periode van “existentiële crisis “ door te prikken, die mij al een aantal jaar in de greep hield. Een hoger weten wist dat deze crisis een illusie was, maar toch lukte het mij niet om uit deze ego-greep te komen, om hieruit te ontwaken, ondanks het diepe besef. Het veroorzaakte nogal wat lijden, zowel geestelijk, lichamelijk als energetisch. Uiteindelijk voelde ik dat waarschijnlijk een aards verankerd maar vooral ook geestelijk en spiritueel open persoon mij zou kunnen zien hierin en door die blik ook zou kunnen ondersteunen. Bij de eerste ontmoeting met Michiel wist ik redelijk snel dat ik deze persoon gevonden had. Via een intuïtief behandelplan heeft Michiel mij oprecht, veilig en liefdevol (en joepie….gelukkig ook met veel humor) van het hoofd naar het hart begeleidt. Op gevoel waardoor ikzelf ook dichter bij mijn eigen intuïtie en gevoelswereld kon komen.
Zo, vanuit die veilige basis, openbaarde langzaam het (nieuwe) leven zich aan mij, en liet mij weer al-een, authentiek en liefdevol voelen.

Daar sta ik nu ….zo anders……dankbaar !

Maar voor nu, mocht dit geschreven stukje herkenbaar voor je zijn; ….vaak kan een existentiële crisis (ook) een sprong binnen het bewustwordingsproces zijn……als aankijken lukt. Het kan dan flink donker en stuurloos aanvoelen, …veel aardse-illusie-luchtbellen die knappen… vaak ook in je eigen veilig opgebouwde leven….waardoor er veel veranderd en angst-ego nogal wat voeten in de aarde krijgt.0
Dan is het heel erg fijn als iemand als Michiel je weer kan laten voelen wie je ook alweer in essentie bent. Ikzelf wist n tijd lang niet wie ik was, wat ik met mij(n) (nieuwe) zelf aan moest, en al helemaal niet
met het aardse leven in het algemeen….nu herinner ik het me weer…op een diepe laag. Voor een deel ook herkenbaar voor jou? In dat geval, gun ik jou ook Michiel. Het zal je goed doen, en zeker verder helpen…

Zeer dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen Michiel!

- Patriz Cornelisse -

In het begin was ik wat huiverig, en was bang dat het 'te zweverig' voor me zou zijn. Maar op aanraden van een collega heb ik toch een afspraak gemaakt en ben nu verspreid over een langere periode een aantal keer geweest. Michiel heeft me vooral geholpen met uit mijn hoofd komen (veel gedachten, piekeren…) en meer in contact komen met mijn gevoel in plaats van altijd maar luisteren naar alles gedachten in mijn hoofd.
Dit is voor mij vele malen waardevoller geweest dan eindeloze therapiesessies bij de psych! En dat is echt Michiels verdienste.

Ervaring met de begeleiding van Michiel:
Michiel is sowieso gewoon een heel aardig en fijn persoon om bij in de buurt te zijn. Hij weet het 'zweverige' waar hij mee bezig is, op een voor mij toch behapbare en luchtige manier te brengen, af en toe met wat humor en een knipoog. Erg prettig! Ik kijk alweer uit naar de volgende keer :)

Ervaring met:
Ademsessie, Meditatie

- Marijn Schoormans -

Tijdens een moeilijke periode, wilde ik mij naast gesprekken met een GZ-psycholoog ook openstellen voor alternatieve methoden om dichter tot mijn gevoel te komen.

Ik ging er blanco in en probeerde mij er aan over te geven. Elke sessie voelde Michiel perfect aan wat ik op dat moment nodig had. Dat was soms een meditatie, soms een ademoefening of een voice dialoog. Elke keer een andere maar doeltreffende ervaring.

Het is bijzonder wat Michiel bij mij los kon maken. Hij gaf mij een hoop inzichten en vertrouwen. De oprechte interesse, warmte en open mind van Michiel maakte dit voor mij een stuk makkelijker. Alles mag er zijn bij Michiel.

- Nils -

Ik was op zoek naar een therapeut die mij volledig zou zien, iemand die verder kijkt dan wat je op eerste gezicht ziet.

Tijdens de kennismaking had ik een fijn gesprek met Michiel die hier de tijd voor nam en ook aangaf dat hij kon ondersteunen maar ik het werk zelf moest doen. Perfect! Dat was precies wat ik zocht. We zijn aan de slag gegaan met wekelijkse ontmoetingen. Tijdens de sessies bekijkt en voelt Michiel feilloos aan wat er nodig is. Na een gesprek past hij passende technieken toe om die gesprekken te integreren. Het is fascinerend hoe to-the-point hij is. Niet alleen op mentaal vlak maar ook over voeding weet Michiel een hoop te vertellen. Hij neemt echt de tijd voor je.

Ik heb zo’n enorme groei doorgemaakt. Ik heb mezelf herontdekt en ben weer in mijn kracht gaan staan. Hoewel ik zelf hard heb gewerkt had ik dit nooit zonder zo’n krachtige therapeut kunnen bewerkstelligen. Ik raad praktijk Stille Ruimte aan iedereen aan die besluit aan zichzelf te werken.

- Miriam Hessling -

Ik zat met burn-out klachten thuis. En ik wilde met iemand praten.
Michiel's kijk op de wereld en het leven is geweldig. Dat heeft hij mij ook geleerd.

Je bent een mooi mens, zo positief en realistisch

- Hans van der Ven - 

Ik kwam bij Michiel met de vraag om mijn hoofd en mijn hart weer bij elkaar te brengen. Op elkaar af te stemmen zeg maar. Door mijn persoonlijke situatie wist ik niet meer of mijn gevoel en mijn gedachte op één lijn zaten.

Bij Michiel heb ik heb verhaal gedaan. We gingen eerst met een meditatie sessie aan de slag, wat al een hele verlichting gaf. De enorme steen op mijn schouders werd letterlijk afgebrokkeld. Toen wist ik dat Michiel voor mij de juiste was. Vanaf de eerste ontmoeting was er een bijzondere verbinding met Michiel.

Daarna volgde nog een aantal afspraken waarbij ik vooraf niet wist wat we gingen doen en welke kant het opging. Michiel past meditatie, healing, ademsessies en incarnatie openingen toe. Hij heeft mij geleerd hoe ik me positief open kan stellen naar anderen. Een ware verademing! Ook heb ik handvatten gekregen hoe om te gaan met pieken in spanningen die voorkomen in het dagelijks leven.

Iedere keer als ik bij Michiel vandaan kom heb ik meer inzicht in mijzelf gekregen, waar ik sta en wie de mensen om mij heen zijn. De dag bij Michiel en de dagen erna zit ik weer zo vol van energie. Zo fijn!

Michiel veroordeelt je nooit om wat je zegt of doet, hij laat je zien wie je bent en laat je in je waarde. Michiel is een heel warm en fijn mens om mee te werken. Ik ben blij dat Michiel op mijn pad is gekomen en spreek van tijd tot tijd weer met hem af voor wat “onderhoud”.

- Oscar van der Ven - 

Door diverse problemen in mijn privéleven, vind ik het moeilijk om bij mezelf te blijven en (be)rust(ing) te vinden. Door meditatie en voice dialogue kom ik stukje bij beetje in rustiger vaarwater. Na een sessie voel ik me rustig, gehoord en mezelf.

Michiel is een goede luisteraar en weet me met verschillende oefeningen en meditatie terug naar mezelf te halen. Hij geeft me de ruimte die ik nodig heb, maar zorgt er steeds wel voor dat de focus terug bij mij komt. Ook is hij bereidt een extra stapje te doen buitenom de sessies, door bijvoorbeeld een motiverend appje.

Heel fijn om met Michiel te werken!

- Mindy Bax - 

Michiel kan goed luisteren en neemt ruim de tijd voor je. Op basis van zijn intuitie bepaalt hij welke therapievorm bij je hulpvraag past om tot goede inzichten te komen. Heel bijzonder hoe hij je ‘meeneemt’ in de meditaties en de ademtherapie en je mooie inzichten geeft waar je weer verder mee kunt.

Ik vond het de meest bijzondere ervaring die ik ooit heb meegemaakt en het heeft me ontzettend geholpen om dichter bij mezelf te komen en om zaken uit het verleden te kunnen plaatsen en een plek te geven. Ik ben Michiel heel erg dankbaar en wil zijn praktjk en methode van harte aanbevelen.

- Astrid Bontenbal - 

Bedankt voor je healing en ademsessies. Ik was er een beetje sceptisch over zoals je weet en vond het allemaal een beetje zweverig en niks voor mij. Na 2 healings en 2 ademsessies weet ik wel beter. Ik heb 8 maanden hoofdpijn gehad en die was na een healing van een half uur weg...echt heel bijzonder. Na 2 ademsessies die ongelofelijk heftig en emotioneel waren loop ik wel weer als een ander en herboren mens rond...merk dat dit mede enorm heeft meegewerkt aan mijn herstel.

Ik was sceptisch maar heb ervaren dat je sessies me beter en sterker maakten!

Thanks!

- Paul Lap - 

Ik hoorde van mensen die een familie opstelling hadden gedaan dat dit veel op kon leveren. Omdat ik dacht dat het goed kon zijn voor mijzelf en voor het gezin waar ik uit kwam besloot ik een familie opstelling te doen bij praktijk Stille Ruimte.
Ik had vooraf het idee dat er dingen doorbroken konden worden of geheeld konden worden zonder hiervoor daadwerkelijk in gesprek te gaan met mijn zus en mijn broertje of met mijn vader. Ik kon loslaten dat ik iets hoefde te weten of voelen. Ik hoefde vooraf ook geen concreet doel te hebben.
Er gebeurde "vanzelf" van alles, ik denk door de professionele begeleiding.

Achteraf heeft de familie opstelling van alles in gang gezet in het gezin. Dit is ten goede gekomen van iedereen en boven verwachting geweest.

Voor iedereen die twijfelt en denkt van alles te moeten kunnen of voelen of beredeneren: Vertrouw erop dat je bij Michiel in goede handen bent.

Michiel, bedankt!

- Veronique Abels -

Michiel verstaat zijn vak. Hij gaat professioneel te werk. Hij weet een open en veilige sfeer te creëren en je kunt helemaal jezelf zijn bij hem.
Hij heeft mij geholpen vanuit liefde en een fijne betrokkenheid.

Dankjewel lieve Michiel

- Caroline - 

Een sessie vind ik over het algemeen wel even spannend op het moment dat ik begin. Wat gaat er gebeuren, zullen er 'heftige' emoties vrijkomen en kan ik het wel aan als het deksel een klein stukje wordt opgetild, laat staan helemaal eraf gaat ..... Toch ga ik er (elke keer weer) voor, omdat ik weet dat het me altijd iets oplevert. Ik laat iets los of ik word me bewust van een patroon of overtuiging die mij in de weg zit. Ik weet nooit van tevoren wat er gaat gebeuren; ik 'denk' het wel van tevoren uit, maar over het algemeen gaat de energie zijn eigen gang.

Na een sessie werkt het nog wel even door is mijn ervaring. Daarna zal zich naar alle waarschijnlijkheid weer iets anders aandienen, wat aandacht behoeft. Zo ga ik stap voor stap verder, op weg naar volledige vrijheid.

Ik geloof in lichaamsgerichte werkvormen, omdat ons hoofd over het algemeen saboterend optreedt en het belangrijk is om (opnieuw en intuïtief) te gaan voelen. Het brengt ons steeds dichter bij wie we werkelijk zijn en niet wat wij denken te 'moeten' zijn.

De combinatie van in een groep werken en individueel vind ik zeer prettig. Je leert van elkaar, je kunt elkaar steunen en ik ontdekte dat iedereen wel zijn ding heeft en dat er vaak overlap is met elkaar.

Als begeleider vind ik Michiel een zeer prettig persoon. Hij is aanwezig en alert in het moment en blijft bij zichzelf, hetgeen een voorwaarde is als begeleider. Hij heeft een zeer open houding en alles mag er zijn. Ook is Michiel intuïtief, hierdoor weet hij op het juiste moment in te grijpen of iets te zeggen of te doen, waardoor je verder (durft) te gaan. Daarnaast straalt hij het vertrouwen uit en biedt hij de veiligheid die nodig is. Dit is met name belangrijk bij 'innerlijk kind' werk, omdat dit zeer kwetsbaar is. Ik heb het mezelf gegund en datzelfde wens ik jou toe!

- Carla Koetsier -

Ik zie Michiel als een eerlijk en doortastend persoon met een sterk (in)voelend vermogen. Hij heeft mij vanuit zijn hart en vanuit verbinding begeleid.
Doordat hij breed is opgeleid kan hij diverse behandelmethoden toepassen welke elkaar aanvullen en versterken.
Hij maakte mij onder meer bewust van het belang van gronding, het meebewegen met de dans van het leven ongeacht wat er op je af komt, zonder je erdoor te laten overweldigen en om aanwezig te zijn in het huidige moment, vanuit je hart de juiste keuzes maken.
Wat er tijdens het adem- en energiewerk gebeurt vind ik moeilijk onder woorden te brengen, dat is iets om te ervaren.
Het heeft me volledig doen thuiskomen bij mijn essentie.
Na een rug-analyse kwam naar voren dat bepaalde voedingsmiddelen een disbalans in mijn lijf veroorzaakten en ook hiermee zijn we aan de slag gegaan.
Plezierig dat er altijd genoeg ruimte was voor lichtheid en een lach.
De praktijk is voor mijn niet om de hoek, desalniettemin waren de ontmoetingen met Michiel de ritjes meer dan waard!

Ervaring met:
Lichaamswerk, Coachingstraject, Ademsessie, Voice Dialogue, Meditatie, Familie opstelling, Energetische Massage, Merkaba Heling, Meridiaan therapie

- Ellen Gorter -

Na een afgeronde behandeling bij een specialistische GGZ instelling ben ik via internet op zoek gegaan naar een spiritueel coach. Heel veel mensen kwamen voorbij. Toen ik de website van Michiel Lap vond, wist ik, dat ik voor hem wilde kiezen. Mijn intuïtie klopte. Vanaf de allereerste kennismaking voelde ik me welkom, op m'n gemak, veilig. Inmiddels heb ik al heel veel issues met Michiel mogen bespreken en kunnen loslaten d.m.v. diverse behandelmethodes afgestemd op dat wat zich aandiende.
Zijn praktijk draagt de mooie naam Stille Ruimte.
Door mijn bezoeken aan Michiel begrijp ik zelf nu ook beter wat dat voor mij persoonlijk betekent:
"Ik ben stilte en oneindige ruimte waarin alles verschijnt en alles verdwijnt".
Ik ben blij en dankbaar Michiel te hebben ontmoet, hem te mogen kennen als spiritueel coach, maar bovenal ook als mens.
Dank je wel, Michiel.
Voor altijd verbonden…
Jan

Ervaring met:
Coachingstraject

- Jan -

Als je merkt dat praten op een gegeven moment je geen verdere verwerking geeft en je dus op zoek gaat naar iets anders kom je bij Michiel uit.
Bij hem heb ik geleerd om naar binnen te keren, verder te gaan onderzoeken waar de pijn vandaan komt en dat van binnenuit oplossen. Niet door te praten, maar door visualisatie, licht en energie. Bizar hoeveel meer er dan los komt als je jezelf hiervoor open stelt.

Michiel is iemand die je het vertrouwen geeft om je helemaal te laten gaan in je emotie, alles mag er zijn en je gaat zover als voor jezelf goed voelt. Iedere sessie begint met een kort gesprek hoe het momenteel gaat en naar aanleiding daarvan bepaalt Michiel wat je nodig hebt op dat moment en zoekt zo een passende werkvorm. Ook staat het je vrij om zelf met ideeën te komen waar je aan wil werken. Het heeft mij meer rust gegeven en handvatten om ook zonder Michiel sterker door het leven te kunnen gaan.

De praktijkruimte is ook een rustige ruimte die goed voelt om je open te stellen.

Ervaring met:
Lichaamswerk, Meridiaan behandeling, Voice Dialogue, Coachingstraject

- Odette Snethorst -

Ik kwam in contact met Michiel omdat ik vastliep op fysieke zaken. Ik hoopte dat hij me kon helpen.

Voor mij is Michiel echt mijn leraar. Hij heeft mij inzichten gegeven en begeleid daarbij, waar ik hem eeuwig dankbaar voor ben!

Ervaring met:
Lichaamswerk, Coachingstraject

- Bianca Vernelen -

Precies op het moment dat ik het nodig had kwam Michiel op mijn pad. Wat ik precies nodig had was compleet onduidelijk. Ik had alleen het gevoel dat ik contact op moest nemen met Michiel.
Vanaf het eerste begin had ik een hele fijne klik. Michiel begreep waar het om ging en dacht op elk vlak met me mee. We hadden niet sessies op 1 vlak maar per keer werd gekeken wat er nodig was om bij mijn gevoel en “ik” te komen.

Een mens is nooit klaar met “werken” aan jezelf of jezelf leren kennen. Zodra ik het weer nodig heb ga ik zeker verder. Ik kan alleen maar zeggen dat wanneer ik het even niet meer zou weten ik Michiel dat zou laten weten. Echt een super fijn mens die je echt verder helpt. Ik heb zoveel bewondering voor deze man! Dankjewel Michiel voor alles wat je al voor me hebt gedaan 🙏🏻

Begeleiding van Michiel:
In 1 woord super! Hij heeft me dingen laten voelen, zien en verwerken die ik niet voor mogelijk had gehouden

Ervaring met:
Coachingstraject, Ademsessie, Meditatie

- Mandy Nelemans -

Naar aanleiding van een hectische periode waarin ik mijn energie kwijt was geraakt en steeds meer in mezelf was gekeerd heb ik contact met Michiel gezocht. Zijn rustige, vriendelijke en open manier van communiceren sprak me direct aan. We voerden een aantal gesprekken die ik als zeer verhelderend heb ervaren. Daarnaast heeft het mediteren en een ademsessie mij enorm geholpen om weer in mijn eigen kracht te komen. Mijn zelfinzicht werd vergroot en mijn persoonlijk energieniveau kwam weer terug.

Michiel heb ik daarbij als een zeer deskundig therapeut ervaren die je met veel respect behandelt in een sfeervolle, rustige omgeving.

Ervaring met:
Ademsessie, Meditatie

- Adriaan -

Ik kwam via mijn yogadocente bij Michiel terecht. Ik verloor de grip op mijn kinderen en had daar hulp bij nodig. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Het eerste inzicht dat Michiel mij bracht, was dat ik eerst zelf lekker in mijn vel moest zitten, voordat ik dingen over kon brengen op mijn kinderen. We hebben gewerkt met de voice dialogue, daar heb ik veel aan gehad. Alleen het bewust worden al, van alle stemmen die er in je hoofd omgaan.
We hebben ook meditatie, ademhalingssessies en familieopstelling gedaan. Samen heeft dit geleid tot meer inzicht in het leven en vertrouwen in mijzelf en de toekomst.

Ik ben heel blij dat Michiel op mijn pad is gekomen!

Begeleiding:
Michiel is zeer integer en kan goed luisteren. Zonder oordeel stelt hij vragen en heb ik inzichten gekregen. Mijn zelfvertrouwen is erg gegroeid en ook het vertrouwen in mijn kinderen…

Ervaring met:
Coachingstraject, Ademsessie, Voice Dialogue, Meditatie, Familie opstelling

- Marcha Wijffels -

Ik vond het spannend maar had wel verwachtingen en vertrouwen dat het een goede stap was in mijn proces. Het heeft me veel gebracht, er kwamen momenten en beelden van herinneringen uit mijn verleden naar boven, uit mijn kindertijd. Uit mijn onderbewustzijn kwamen gekwetste momenten als kind zijn naar boven. Die ik heb van mijn ouders heb doorgekregen. Waar ik last van had en niet bewust van was.

Michiel is open en geeft je een gevoel van vertrouwen. Kan goed luisteren en analyseren waar jij vastloopt in jouw proces. Zonder daar teveel woorden voor te gebruiken. Hij kan goed aanvoelen en jou de juiste kant op sturen in je proces. Waardoor je angsten weg zijn en je je veilig voelt om een stap verder te zetten in jouw proces. Bijzondere leerzame en warme ervaring.

- Adèle van der Hagen -

Ik was op zoek naar een manier om uit mijn denken en bij mijn gevoel te komen. Beetje bij beetje worden daar iedere sessie weer stappen in gemaakt.

Michiel heeft een bijzonder doortastende manier van werken, waarin hij goed aanvoelt wat er in het moment nodig is. Rationeel gezien daagt hij uit om oude patronen te doorbreken en aan de gevoelskant biedt hij goede begeleiding door een veilige omgeving te creëren waarin alles vrij naar boven mag komen. Voor mij is dit de perfecte combinatie en precies waar ik naar op zoek was.

- Thijs van der Aa -

Michiel heeft een geheel eigen unieke stijl en een eigen kijk op het leven, gevoed door al zijn levenservaringen. Hij laat je geheel vrij in wie je bent en wat je doet.
Mede daardoor en zijn unieke eigenheid en veiligheid die hij je biedt, was ik in staat mijn eigen pijnpunten te voelen, te zien en een eerste stap te zetten naar het helen.

Hartelijk dank voor je ondersteuning, Michiel, en zeker nog tot ziens!

- Martin Hutten -

Ik heb de sessie als heel fijn ervaren. Veilige, warme en open sfeer.
De meditatie die we deden vond ik erg prettig. Het is voor mij soms lastig bij mijn gevoel te blijven en dat lukte me hier goed door de oefeningen die we deden. Daardoor kwam ik ook snel bij de kern.
Deze sessie heeft mij verder gebracht in mijn proces.

- Wieteke Dassen -

Door een artikel dat ik las op Linkedln over de praktijk van Michiel werd mijn interesse gewekt. De manier van werken sprak me aan en de achtergrond van Michiel maakt dat hij ook die levenservaring heeft waardoor hij op een prettige manier naar de ander luistert, maar ook een spiegel kan voorhouden.

De begeleiding heb ik als heel prettig ervaren: luisterend oor, kritisch, grappig en waardevol.

- Maryse -

Ik trok op gevoel kaart nummer 17: Maantent.

Maantent, plaats van ontvangen,
Tijd om naar binnen te gaan,
Eerbied voor lichaamscycli,
Het leven wordt hernieuwd.

Als afbeelding een indiaanse tipi met daarop de vier maanstanden. Een kaart over verandering, transformatie, initiatie.

Wat zou het fijn zijn als we ons af en toe konden terugtrekken in zo’n Maantent om daar na enige tijd weer als herboren uit te stappen. Maar waar zijn ze die Maantenten, waar, vertel me waar? Waar kunnen we weer worden wie we werkelijk zijn en de liefde, vrede en de vreugde daarvan ervaren?

Ik heb er gelukkig eentje gevonden: Stille Ruimte, de praktijk van Michiel Lap. Stille Ruimte is mijn Maantent en het is geen toeval dat ik daar kaart nummer 17 trok.

- Peter de Kock -

Rust...

Innerlijke rust is wat “Stille Ruimte” mij geeft.

Michiel geeft geen oplossingen of antwoorden, maar de sessies helpen je om het ZELF van een ander perspectief te bekijken. Het helpt je om los te kunnen laten. Het geeft je rust! De formule: liefde voor jezelf.

Lastig om te verwoorden wat er gebeurt tijdens sessies die ik heb gevolgd. Het is een ervaring die je moet ondergaan. Het heeft mij geholpen om minder belastend om te gaan met de situatie waarmee ik worstelde. Het bijzondere hiervan is dat mijn omgeving positief mee veranderde. Alles begint bij jezelf.

Bedankt Michiel, voor je sturing en steun. Dit neem ik mee, een stap verder in het leven.

 - Peter Postema -

Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten.
Het heeft me zeker verder gebracht. Ik heb beter om leren gaan met mijn emoties en er is veel los gekomen.
Zeer betrokken en goede begeleiding. Heel warm en vertrouwd vanaf het begin.

 - Dex -

Diverse voice dialogue gesprekken hebben meer rust en plezier gebracht in mijn leven.

In het verleden kon het gebeuren dat ik door acties of opmerkingen uit mijn omgeving ergens in "schoot", waar ik niet zo makkelijk uitkwam. Met hulp van voice dialogue heb ik, onder begeleiding, contact gemaakt met die verschillende delen van mezelf. Voorbeelden hiervan zijn mijn innerlijk kind, de innerlijke criticus, mijn vrouwelijke kant en mijn mannelijke kant.

De begeleider is onmisbaar bij zo'n voice-gesprek. Innerlijk is er vaak een soort strijd gaande, over wie het beste weet wat goed voor je is. Bijvoorbeeld de criticus die de hele dag in je oor fluistert dat je de dingen niet goed (genoeg) doet. Door onder begeleiding dit deel van jezelf aandacht te geven en te luisteren naar de drijfveer van deze subpersoonlijkheid kan je er contact mee maken en mee in gesprek gaan.

Michiel is een hele prettige begeleider hierbij, hij staat open voor dat wat er is.

Dank je wel voor de fijne begeleiding Michiel!

- Loeki -

Je bent van harte welkom!

NEEM CONTACT OP  PLAN AFSPRAAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *