Therapie en Coaching

Therapie en Coaching

Geen mens of hulpvraag is hetzelfde.
Een Stille Ruimte coaching en therapie traject is daarom altijd een op maat traject dat start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
De vorm en duur van het traject zal ik met je bespreken en vooraf proberen in te schatten.

Jouw vragen, behoeften en worstelingen staan centraal.
Je bent welkom met alles waar je mee zit, wat je hebt meegemaakt of wat je is overkomen.
Niets menselijks is mij vreemd en ik bied je de ruimte om te zijn wie je bent.
Je hebt mijn onverdeelde aandacht.

De sessies zijn een verweving van dieptewerk, stilte en uitwisseling.
Samen vinden we een weg om je natuurlijke staat van zijn weer te herkennen.
Dat betekent onder andere:

 • verbindingswerk, waarbij ademhaling en verbinding met je lichaam een belangrijke rol spelen. Je natuurlijke stroming en energie worden geactiveerd.
 • verdiepende sessies om breder inzicht te krijgen in hoe je denkt, de betekenis die je geeft aan je gedachten en hoe je ermee om kunt gaan.
 • meditatie, mindfulness en spirituele verdieping, om je bewust te worden van jouw stille ruimte, het hier en nu en los te komen van verleden en toekomst.
 • aandacht voor je voedingspatroon (zonodig), je energieverdeling en hoe je je fysiek en energetisch systeem beschermt en schoon houdt.

Stel je open voor de mix aan werkmethoden en je zult verrijkt, verhelderd en vrijer in het leven komen te staan.

WERKVORMEN

Lichaamsgerichte therapie en coaching zijn hulpmiddelen om je terug te brengen in je kracht.

Een verwijzing van je huisarts is niet nodig. Kijk naar mogelijkheden voor (gedeeltelijke) vergoeding.
Je kunt snel terecht voor een eerste afspraak.

 

PLAN AFSPRAAK NEEM CONTACT OP

5 gedachten over “Therapie en Coaching

 1. Bij Michiel heb ik heb verhaal gedaan. We gingen eerst met een meditatie sessie aan de slag, wat al een hele verlichting gaf. De enorme steen op mijn schouders werd letterlijk afgebrokkeld. Toen wist ik dat Michiel voor mij de juiste was. Vanaf de eerste ontmoeting was er een bijzondere verbinding met Michiel.

  Daarna volgde nog een aantal afspraken waarbij ik vooraf niet wist wat we gingen doen en welke kant het opging. Michiel past meditatie, healing, ademsessies en incarnatie openingen toe. Hij heeft mij geleerd hoe ik me positief open kan stellen naar anderen. Een ware verademing! Ook heb ik handvatten gekregen hoe om te gaan met pieken in spanningen die voorkomen in het dagelijks leven.

  Iedere keer als ik bij Michiel vandaan kom heb ik meer inzicht in mijzelf gekregen, waar ik sta en wie de mensen om mij heen zijn. De dag bij Michiel en de dagen erna zit ik weer zo vol van energie. Zo fijn!

  Michiel veroordeelt je nooit om wat je zegt of doet, hij laat je zien wie je bent en laat je in je waarde. Michiel is een heel warm en fijn mens om mee te werken. Ik ben blij dat Michiel op mijn pad is gekomen en spreek van tijd tot tijd weer met hem af voor wat “onderhoud”.

 2. Michiel heeft een bijzonder doortastende manier van werken, waarin hij goed aanvoelt wat er in het moment nodig is. Rationeel gezien daagt hij uit om oude patronen te doorbreken en aan de gevoelskant biedt hij goede begeleiding door een veilige omgeving te creëren waarin alles vrij naar boven mag komen. Voor mij is dit de perfecte combinatie en precies waar ik naar op zoek was.

 3. Michiel is een goede luisteraar en weet me met verschillende oefeningen en meditatie terug naar mezelf te halen. Hij geeft me de ruimte die ik nodig heb, maar zorgt er steeds wel voor dat de focus terug bij mij komt. Ook is hij bereidt een extra stapje te doen buitenom de sessies door bijvoorbeeld een motiverend appje.
  Heel fijn om met Michiel te werken!

 4. Michiel is open en geeft je een gevoel van vertrouwen. Kan goed luisteren en analyseren waar jij vastloopt in jouw proces. Zonder daar teveel woorden voor te gebruiken. Hij kan goed aanvoelen en jou de juiste kant op sturen in je proces. Waardoor je angsten weg zijn en je je veilig voelt om een stap verder te zetten in jouw proces. Bijzondere leerzame en warme ervaring.

 5. Michiel heeft in een relatief korte tijd, middels zijn diverse therapievormen en zienswijze, mij in mijn kracht gezet en voornamelijk laten inzien dat ik goed ben, zoals ik ben. Leven in het hier en nu en niet in het verleden. Michiel is een betrokken, oprechte, lieve man en professioneel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *